Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

Tags

KATER ZA AUTOMATSKO  KROJENJE
MAŠINA ZA VEZ
MAŠINA ZA SNOVANJE
PREDIONICA
TKAČNICA
KATER ZA AUTOMATSKO  KROJENJE KATER ZA AUTOMATSKO KROJENJE
MAŠINA ZA VEZ MAŠINA ZA VEZ
MAŠINA ZA SNOVANJE MAŠINA ZA SNOVANJE
PREDIONICA PREDIONICA
TKAČNICA TKAČNICAProgram ``Znanjem do posla - razvoj veština mladih

i javno-privatno partnerstvo u Srbiji ``


Projekat ``Obuka na radnom mestu za poslove prelca``JAVNI POZIV - 
za prijavljivanje na program obuke i prakse za
poslove prelca

Program se organizuje u okviru projekta "Obuka na radnom mestu za zavarivače", koji sprovode u partnerstvu: Forum Kragujevac, koga predstvalja Razvojni biznis centar Kragujevac i kompanija:

Trendteks (TRENDTEX), Prijepolje

sredstvima obezbeđenim od strane Švajcarske organizacije za razvoj i saradnju SDC, u okviru nacionalnog programa ''Znanjem do posla - razvoj veština mladih i javno-privatno partnerstvo u Srbiji'', kojim rukovodi međunarodni konzorocijum NIRAS - IP Konsalt/Niras IP Consult.

Ko se može prijaviti?

Ako imate do 30 godina, nezaposleni ste, najviše 3. i 4. stepena stručne spreme, poželjno tekstilne struke.
Sposobni ste i spremni za učešće u programu obuke, motivisani ste i zainteresovani da radite u tekstilnoj industriji, onda je ovo pravi program za vas!
Do sada niste učestvovali ni u jedom programu obuke na radnom mestu, u okviru programa ``Znanjem do posla``
Izuzetno, na program se mogu prijaviti i mladi, do 35 godina starosti, nezaposleni, najviše 3 ili 4. stepena srednje stručne spreme, ako pripadaju jednoj od teže zapošljivih kategorija, i to, kako je propisao donator:

Šta dobijate prijavom na konkurs?

  • Prijavom na konkurs stičete mogućnost da se uključite u program obuke na radnom mestu za zanimanje prelac, koje je veoma traženo na tržištu rada. Program obuke na radnom mestu prilika je da se obučite za navedeno zanimanje, od strane najboljih u tekstilnom sektoru i da time unapredite svoju konkurentnost na tržištu, odnosno steknete realne šanse za zapošljavanje u tekstilnoj industriji.

Kako je program osmišljen?

  • Program se sastoji od manjeg teoretskog dela, koji traje 36 sati i većeg praktičnog dela, koji traje 352 sata.
  • I teoretski i praktični deo odvijaju se u kompaniji. Tokom obuke, kandidati uče u praksi posao prelca, razvijaju potrebna znanja i veštine, uz iskusne mentore i stručnjake u datoj oblasti.
  • Za kandidate koji ostave najbolji utisak na praktičnom delu obuke i zadovolje zahteve partnerske kompanije, postoji mogućnost zasnivanja radnog odnosa.

Ukupan planirani broj polaznika obuke na radnom mestu je 30.
Okvirni period realizacije obuke je avgust 2019 – novembar 2019.

Kako se možete prijaviti?
Partneri na projektu raspisuju javni poziv na koji se možete prijaviti dostavljanjem popunjene prijave u propisanom obrascu, na jedan od dva načina: a) u elektronskoj formi putem email-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. u predviđenom roku, sa naznačenim nazivom e-maila ``Program obuke na radnom mestu za poslove zavarivanja`` ili b) u štampanom obliku, lično u prostorijama kompanije Trendteks, ulica Trg Dimitrija Tucovića 7, Prijepolje, u roku koji je predviđen konkursom, svakog radnog dana od 09.00 – 14.00 časova.

Tekst javnog poziva, Smernice za prijavljivanje i prijavni obrazac,
možete preuzeti na zvaničnim veb sajtovima Razvojnog biznis centra Kragujevac www.rbcentar.org i kompanije Trend teks www.trend-tex.com ili lično u prostorijama kompanije Trendteks, ulica Trg Dimitrija Tucovića 7, Prijepolje, u roku koji je predviđen konkursom, svakog radnog dana od 09.00 – 14.00 časova.

Sva eventualna pitanja možete postaviti putem email-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem telefona 034/502-557, u roku koji je predviđen konkursom.

Rok za prijavljivanje: 08.07.2019 - 26.07.2019.

 JAVNI POZIV 

 PRIJAVNI OBRAZAC

 SMERNICE ZA PRIJAVLJIVANJE

Kontakt HMT GmbH

Siemensring 18

D - 73557 Mutlangen

Germany


Telefon: +49 (0) 7171 10 42 59 0

Fax: + 49 (0) 7171 10 42 59 19

E-mail: info@hmt-int.de