Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

Tags

KATER ZA AUTOMATSKO  KROJENJE
MAŠINA ZA VEZ
MAŠINA ZA SNOVANJE
PREDIONICA
TKAČNICA
KATER ZA AUTOMATSKO  KROJENJE KATER ZA AUTOMATSKO KROJENJE
MAŠINA ZA VEZ MAŠINA ZA VEZ
MAŠINA ZA SNOVANJE MAŠINA ZA SNOVANJE
PREDIONICA PREDIONICA
TKAČNICA TKAČNICAZnanjem do posla E2E’’ – nova obuka na radnom mestu za zanimanje šivač

 

U okviru projekta ’’Znanjem do posla’’, raspisali smo novi javni poziv za obuku na radnom mestu za izuzetno traženo zanimanje u tekstilnoj industriji – šivač.
Obuka je namenjena mladim, nezaposlenim ljudima, najviše III ili IV stepena stručnosti. Kao i do sada, obuka se realizuje u realnom poslovnom okruženju, na radnom mestu.

Kompanija, partner za obuku je TRENDTEX u Prijepolju.

Ukoliko ste zainteresovani za rad u tekstilnoj industriji i želite da radite u renomiranoj kompaniji, koja ima svoje pogone u više zemalja u svetu, onda je ovo obuka za vas! Požurite i prijavite se što pre!

Rok za prijavljivanje: 17/07 – 30/07/2019

Za sva pitanja i informacije o ovom javnom pozivu zainteresovani se mogu javiti Razvojnom biznis centru putem telefona: 034/502-557 ili e-mail-a: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!


Nacionalni projekat ''Znanjem do posla'' u Srbiji sprovodi međunarodna organizacija NIRAS-IP Consult, uz finansijsku podršku Švajcarske organizacije za razvoj i saradnju SDC. Lokalni partneri u Kragujevcu su Razvojni biznis centar Kragujevac i Business Innovation Programs.

Javni pozivi - dokumenta za preuzimanje:

 JAVNI POZIV - OBUKA ZA ŠIVAČA

 SMERNICE ZA PRIJAVLJIVANJE - OBUKA ZA ŠIVAČA

 PRIJAVNI FORMULAR