Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

Tags

KATER ZA AUTOMATSKO  KROJENJE
MAŠINA ZA VEZ
MAŠINA ZA SNOVANJE
PREDIONICA
TKAČNICA
KATER ZA AUTOMATSKO  KROJENJE KATER ZA AUTOMATSKO KROJENJE
MAŠINA ZA VEZ MAŠINA ZA VEZ
MAŠINA ZA SNOVANJE MAŠINA ZA SNOVANJE
PREDIONICA PREDIONICA
TKAČNICA TKAČNICAKompanija Trendtex iz Prijepolja zapošljava 450 radnika . Bavi se poizvodnjom radne i zaštitne odceće i celokupan asortiman izvozi u zemlje Zapadne Evrope.
Kao primer dobro organizovane Kompanije deo sredstava ulaze i u razvoj školskog sporta na teritoriji Opštine Prijepolje i generalni su sponzori Odbojkaškog kluba TRENDTEX , koji belezi 36 godina uspesnog rada. Viseštruki osvajac kupa Zlatiborskog okruga, osvajač zlatnih medalja na MOSI igrama.. Trenutno igra medjuregionalnu ligu Zlatiborsko-Moravickog okruga.

Veoma uspesna saradnja poslednjih 10 godina rezultirala je generalnim sponzorstvom.

Cilj zajednickog rada je afirmacija mladih da se bave sportom da uspesno prezentuju svoj grad i opstinu Prijepolje na sportskim manifestacijama .
Kao primer dobre saradnje odbojkašice kluba OK TRENDTEX su posetile kompaniju i uručile Valsniku gospodinu Šućku Hadzijakupoviću prigodne poklone.


Na treningu odbojkašica prisustvovali su i predstavnici Firme Elan koja slavi 60 godina uspešnog rada.Uručili su prigodne poklone odbojkasicama i razemnili iskustva sa rukovodstvom Trendtexa o daljoj saradnji i medjusobnoj podrsci .

Kontakt HMT GmbH

Siemensring 18

D - 73557 Mutlangen

Germany


Telefon: +49 (0) 7171 10 42 59 0

Fax: + 49 (0) 7171 10 42 59 19

E-mail: info@hmt-int.de