ŠtampaKompanija Trendtex iz Prijepolja zapošljava 450 radnika . Bavi se poizvodnjom radne i zaštitne odceće i celokupan asortiman izvozi u zemlje Zapadne Evrope.
Kao primer dobro organizovane Kompanije deo sredstava ulaze i u razvoj školskog sporta na teritoriji Opštine Prijepolje i generalni su sponzori Odbojkaškog kluba TRENDTEX , koji belezi 36 godina uspesnog rada. Viseštruki osvajac kupa Zlatiborskog okruga, osvajač zlatnih medalja na MOSI igrama.. Trenutno igra medjuregionalnu ligu Zlatiborsko-Moravickog okruga.

Veoma uspesna saradnja poslednjih 10 godina rezultirala je generalnim sponzorstvom.

Cilj zajednickog rada je afirmacija mladih da se bave sportom da uspesno prezentuju svoj grad i opstinu Prijepolje na sportskim manifestacijama .
Kao primer dobre saradnje odbojkašice kluba OK TRENDTEX su posetile kompaniju i uručile Valsniku gospodinu Šućku Hadzijakupoviću prigodne poklone.


Na treningu odbojkašica prisustvovali su i predstavnici Firme Elan koja slavi 60 godina uspešnog rada.Uručili su prigodne poklone odbojkasicama i razemnili iskustva sa rukovodstvom Trendtexa o daljoj saradnji i medjusobnoj podrsci .