Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

Tags

×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: [ROOT]/images/galerija/foca
×

Obaveštenje

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galerija/foca
KATER ZA AUTOMATSKO  KROJENJE
MAŠINA ZA VEZ
MAŠINA ZA SNOVANJE
PREDIONICA
TKAČNICA
KATER ZA AUTOMATSKO  KROJENJE KATER ZA AUTOMATSKO KROJENJE
MAŠINA ZA VEZ MAŠINA ZA VEZ
MAŠINA ZA SNOVANJE MAŠINA ZA SNOVANJE
PREDIONICA PREDIONICA
TKAČNICA TKAČNICA

U okviru Grupacije Trendtex ,otvoren je proizvodni pogon u Općini Foča, kao Poslovna Jedinica Trend- tex Bileća, radi proširenja proizvodnih kapaciteta gde će se proizvoditi radna i zaštitna odeća, odeća za kulinarstvo i ugostiteljstvo kao i medicinska odeća. Zaposleno je 65 radnika a cilj je da bude uposleno 100 radnika do kraja juna meseca 2018. godine.

Obuka zainteresovanih kandidata je još u toku.

U mašine, opremu i obuku radnika preduzeće Trend-tex je uložilo 200.000,00 KM, dok je za adaptaciju i plaćanje troškova zakupa objekta u narednih šest mjeseci, uz podršku Ministarstva industrije,enrgetike I rudarstva, na sebe preuzela Općina Foča.
Najveći smo proizvođači tekstilnih proizvoda za medicinski, ugostiteljski I kulinarski program u BiH i celokupnu proizvodnju plasiramo na trziste Zapadne Evrope, Njemacke, Danske, Švedske, Francuske, Italije i Poljske sa 30.000 jedinica sedmično.

Trenutno su nam najveći problem kadrovi, a ako taj plan ostvarimo, u drugoj fazi proširit ćemo proizvodnju i imati 200-250 uposlenih radnika.
{gallery}galerija/foca{/gallery}

Kontakt HMT GmbH

Siemensring 18

D - 73557 Mutlangen

Germany


Telefon: +49 (0) 7171 10 42 59 0

Fax: + 49 (0) 7171 10 42 59 19

E-mail: info@hmt-int.de