(+381) 11 245 7772
Pon - pet (8h - 20h)

Cenovnik

Mi brinemo o vašoj odeći

Cenovnik za Fizička Lica

Napomene:

  • Standardni cenovnik važi za svakodnevnu gardarobu.U slučaju skupocenih , svečanijih ili komada gardarobe ili gardarobe sa ukrasima čije čisćenje , održavanje ili peglanje zahteva pojačanu pažnju ,cena cišćenja je veća za 35%. Takvi komadi gardarobe mogu zahtevati posebnu zaštitu ili  skidanje dugmadi, mogu posedovati kozne ili krznene delove, njihov sastav može zahtevati osetljivija i skupocenija sredstva za cišćenje , nizu temperaturu sušenja, zahtevnije peglanje kao i povećanu pažnju prilikom odluke kako ih tretirati.Sve to naravno u cilju da isti predmeti budu što bolje održavani i da ne dođe do oštećenja.
    Birali ste ih sa pažnjom pa zaslužuju da se i mi tako odnosimo prema njima!

  • Svila je skupocen, prirodan i veoma osetljiv materijal.Održavanje svilenih komada gardarobe zahteva pojačanu pažnju i trud, manje agresivna sredstva za cišćenje , nizu temperaturu sušenja ,ne mešanje sa drugom gardarobom koja bi mogla da je ošteti u procesu cišćenja.Peglanje svile naravno podrazumeva posebnu pažljivost i veštinu .Zbog svega navedenog cenovnik za svilu je poseban.

  • Koža i krzno takođe spadaju u visoko rizične materijale. Prilikom odlučivanja na koji način čistiti određeni komad kože ili krzna potrebno je stručnost i iskustvo jer su to prirodni ,skupoceni materijali . Proces čišćenja zahteva mnogo znanja, vremena , paznje i skupih hemijkih sredstava, a kada se uzme u obzir i vrednost krznene i kozne gardarobe jasno je zašto su cene za održavanje ove gardarobe posebne.
    Za određene komade gde po deklaraciji nije jasno određeno kakvu vrstu ćišćenja i održavanja gardarobe preporučuje proizvođač ,čišćenje radimo samo na odgovornost mušterije!